Beneficiile sanatatii si riscurile consumului de cafea boabe

13 iunie 2018 | Autor: | Posted in Diverse

O ceașcă de cafea dimineața poate oferi mai mult decât un impuls energetic.

Beneficiile de sănătate, spun unii cercetători, pot varia de la ajutarea prevenirii diabetului zaharat la scăderea riscului de boli hepatice.

Cu peste 400 de miliarde de cești de cafea considerate a fi consumate în fiecare an, cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Dar este cu adevărat sănătoasa sau există și riscuri?

Beneficii
Beneficiile potențiale ale sănătății asociate cu consumul de cafea includ protejarea împotriva diabetului de tip 2, a bolii Parkinson, a afecțiunilor hepatice, a cancerului la ficat și promovarea unei inimii sănătoase.

Sănătatea cafelei și a inimii
Cercetătorii de la Centrul Medical Bact Israel Deaconess (BIDMC) și de la Școala de Sănătate Publică de la Harvard, au concluzionat că consumul de cafea în mod moderat protejează împotriva insuficienței cardiace . Ei au definit \”în mod moderat\” ca 2 cupe europene (echivalentul a două porții americane de 8 uncii) pe zi.

Persoanele care au consumat zilnic patru cani europene au avut un risc de 11% mai mic de insuficiență cardiacă , comparativ cu cei care nu au făcut-o.

Autorii au subliniat ca rezultatele lor \”au aratat un beneficiu posibil, dar, ca si in cazul multor alte lucruri pe care le consumam, depinde cu adevarat de cantitatea de cafea pe care o bei\”.

Puteti achizitiona o cafea boabe de calitate de la magazinul dedicat utilizatorilor de automate de cafea: ResCoffeeShop.ro

 

Autor:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns