Baterii baie de la Henderson – pentru cada sau dus

9 februarie 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Magazinul online Henderson comercializeaza peste 100 de modele de baterii baie dintre care oferta cea mai importanta si variata este pentru bateriile de cada si dus.

Toate aceste produse sunt realizate de catre producatorul Karag, beneficiind de garantie extinsa, in anumiti termeni si conditii, dar si de un certificat ce atesta originalitatea acestora.

In momentul de fata, Henderson pune la dispozitia publicului din Romania 16 baterii cada diferite, cu un design modern, iar unele dintre aceste accesorii pentru cada cu siguranta pot aduce oricarei bai un aer special de eleganta si lumina. Preturile articolelor pornesc de la aproximativ 300 de lei si pot ajunge pana la aproape 3000 RON.

Bateriile de dus de la Henderson

In ceea ce priveste modelele de baterii dus oferta este inca mai extinsa, cu 41 de asemenea articole disponibile in acest moment. Aceasta se datoreaza faptului ca Henderson pune la dispozitia clientilor sai si capete de dus, nu doar baterii dus integrale, deoarece este binecunoscut faptul ca aceste capete sunt primele componente care se strica.

Ca si in cazul bateriilor pentru cada, pretul celor de dus, excluzand capetele care evident sunt mai ieftine, porneste de undeva din jurul pragului de 300 RON, putand ajunge la peste 2500 de lei.

Oferta integrala de baterii de baie

Pentru a obtine imaginea globala a ofertei Henderson privind baterii baie trebuie adaugate bateriile specifice altor elemente – bideu sau chiuveta – in plus fata de cele prezentate pana acum.

Totalul acestora este contabilizeaza 106 asemenea articole pentru baie, ce pot fi armonizate cu elementele de mobilier oferite de Henderson, deoarece exista numeroase asemenea elemente pentru baie ce pot fi explorate pe site – cada, dusuri, chiuvete, etc.

Magazinul online Henderson are deja o experienta de cinci ani in piata de e-commerce cu articole specifice home & deco, astfel ca in afara mobilierului si accesoriilor pentru baie cum ar fi modelele de baterii pentru dus sau cada, prin intermediul interfetei prietenoase a site-ul, oricine are posibilitatea de a-si mobila intreaga casa.

Autor:

This author has published 31 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns