Balustrade pentru interioare moderne

13 septembrie 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

 

Balustradele din otel inoxidabil sunt simple in design, dar, in ciuda acestui aspect, privite  in interior, acestea devin  nobile si foarte frumoase. Scopul principal al acestor balustrade din inox, este de a asigura siguranta si confortul atunci cand se utilizeaza designul. Astazi, balustradele pentru scari,  din otel inoxidabil sunt foarte populare, se gasesc in cladirile publice, precum si in case particulare si cabane. De mentionat, este faptul  ca instalarea acestora poate fi efectuata nu numai in interior, ci si la exterior.

balustrada din inox

Principalele tipuri de balustrade

Este important sa stii ca balustrada este oferita intr-un sortiment mare, alegerea fiecaruia dintre acestea fiind efectuata individual pe baza tipului de scara montata in interior sau exterior. Elementul de sprijin, in functie de tip, poate avea caracteristici diferite de fabricatie, instalare, functionare. Balustrada pentru scari, este un element caracteristic a scarilor si  poate fi remarcat in prezenta sectiunilor drepte, lungi. La instalarea acestui element de sprijin, se efectueaza un numar mare de dispozitive de fixare pe planurile orizontale. Printre avantajele lor, poti remarca oportunitatile largi oferite designerilor. Utilizand astfel de optiuni, se pot implementa cele mai complexe idei de design.

Balustrade din inox pentru scarile in forma de spirala. In proiectarea lor este prevazut un numar mare de curbe, segmentele fiind montate sau fixate cu ajutorul unui aparat de sudura. Atunci cand efectuezi instalarea, este important sa acorzi o atentie acuratetei curbelor. Pentru imbinarea elementelor, in timpul instalarii, se foloseste o unealta speciala, iar la finalizare, urmele raman invizibile.

Balustradele din inox ale scarilor spiralate, sunt cele mai dificile variante, deoarece pentru crearea lor, balustradele sunt deformate radial. Pentru a efectua calitativ o astfel de munca, se utilizeaza un instrument profesional. Daca dispozitivul utilizeaza sectiuni scurte, procesul de instalare este facilitat, insa in acest caz este necesar un aparat pentru sudat. Alegerea trebuie facuta tinand cont de o varietate de reguli, si, mai ales, trebuie sa se acorde atentie stilului interior si scopului propus.

Avantajele balustradelor din otel inoxidabil

Usurinta de fabricatie. Materialul utilizat, folosind tehnologii moderne, poate fi usor sudat si taiat, formand rapid forma dorita, cu un efort fizic minim. Suprafata unei balustrade inox  de calitate este capabila sa reziste nu numai la umezeala, ci si la medii chimice active, alcaline. De asemeni, are o rezistenta crescuta la soc si stres mecanic. Dupa contactul cu un corp dur pe suprafata nu exista zgarieturi. Pe suprafata balustradei din otel inoxidabil nu exista fisuri, rizuri sau pori care includ acumularea de contaminanti. Astfel, pe suprafata balustradei nu sunt conditii de dezvoltare a bacteriilor si virusurilor.

Datorita aspectului sau frumos, balustrada de inox se poate adapta cu usurinta oricaror interioare moderne ale imobilelor private,  dand un aspect confortabil, unic in decorare. Balustrada de inox nu este pretentioasa, ingrijirea sa efectuandu-se in functie de cerinte.  La prelucrare, nu se pierd calitatile originale, iar elementul de sprijin din inox poate dura mai mult de 50 de ani. Daca vei intra in magazinul online de specialitate, vei gasi o gama larga de balustrade din inox de calitate, care pot fi achizitionate de catre oricine si le doreste.

 

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.