Avantajele politelor de asigurare RCA online

16 martie 2016 | Autor: | Posted in Asigurari

Noua lege intrata in vigoare in urma cu cativa ani prevede ca orice proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita minima de asigurare RCA pentru acoperirea daunelor provacate in urma unui incident auto.

Datorita faptului ca politele de asigurare RCA nu prevad acoperirea daunelor vehicului deteriorat in mod intentionat si nu in urma unui accident din care ati iesit nevinovat, din ce in ce mai multe persoane sunt in cautarea a celor mai avantajoase polite de asigurare online.

Care sunt avantajele politelor unui RCA ieftin Romania?

La ora actuala in mediul online exista noul soft sub denumirea de calculator RCA care in cateva minute in urma completarii unui formular va calculeaza care sunt cele mai avantajoase asigurari auto personalizate in functie de criteriile dorite.

1. Posibilitatea de a compara pretul politelor auto a mai multor companii de asigurari.
Daca pana acum erati nevoiti sa va deplasati la fiecare sediu al companiilor asiguratoare, acum cu un singur click tariful politelor va este afisat in mod automat direct pe calculator.

2. Timp si pret mai mic.
In cazul in care pentru incheierea unei asigurari auto la sediul unui broker aveti nevoie de 30-40 de minute in cazul in care traficul nu este aglomerat, pentru o polita auto online aveti nevoie doar de 5 minute. Totodata firmele de asigurari online va ofera din start un tarif cu un procent de minim 10% mai mic decat sediul oficial al firmei.

3. Optarea pentru polita auto in functie de rapotul pret / firma.
Dupa analizarea ofertelor pe care firmele de asigurari RCA online vi le pun la dispozitie, puteti alege sa incheiati contractul pentru politia auto RCA in functie de renumele firmei alese.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.
 

Additional Articles From ‘Asigurari’