Anumite redecorari interioare pot surprinde cu adevarat

11 iunie 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Atat in cazul unor locuinte proprii, cat si a institutiilor in care activam, fara doar si poate vrem sa identificam atat confort, cat si un mediu ambiental onorific, atat din punct de vedere spatial cat si sanitar.

Cu siguranta ca pe langa aceste detalii semnificative se mai poate alatura si factorul acustic sau cel al luminozitatii, mai ales cand vine vorba de locul de munca, spitale sau alte locuri pe care le frecventam des.

tavan falsCum nevoile si cerintele tuturor oamenilor din zilele noastre sunt mari, producatorii au creeat o inovatie tehnologica de ultima ora, numita tavan fals, o structura care aduce numeroase avantaje in economia generala a unei incaperi.

Avantaje semnificative care pot cantari enorm

Un tavan fals poate incorpora sisteme de iluminare personalizate pentru a sustine orice activitate umana atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, un lucru care arata atat calitatea cat si utilitatea lor de ultima ora.

In adaos, s-a putut demonstra ca materialul anumitor placi dispuse in structura tavanului fals pot retine zgomotul, deci o alta caracteristica de ordin pozitiv s-ar putea dovedi a fi ceea acustica, mai ales in locuri precum o cladire de birouri.

In spitale, tavanele false sunt folosite pentru a creea ambientul specific pentru pacienti in urma savarsirii anumitor activitati,  mai ales ca pot fi proiectate pentru a sustine si elementele de sprijin ale cladirii, dar in egala masura si sa integreze sisteme de ventilatie sau de supraveghere.

Insa, efectul produs in urma atasarii acestor obiecte poate cantari mult la nivel  general, deoarece fluxul de aer poate fi redirectionat astfel incat sa influenteze aspectul sau dispunerea.

Nu este cazul de aceasta data, deoarece un tavan fals este construit din materiale care sa retina umiditatea, sau alti factori de mediu, situatie in care se va pastra un design unic indiferent de modelul ales.

Care sunt tipurile de tavane false pe care le putem folosi in functie de specific?

Fie ca ne punem problema rezistentei, cea a asortarii sau dupa caz formarea unor impresii de durata si a unor cadre onorifice, exista in prezent tavane extensibile false care sa coincida cu gusturile oricaror persoane.

In spatiile comerciale, spre exemplu, antreprenorii doresc ca un tavan fals sa sustina si instalatiile specifice pentru prevenirea incendiului, dar in egala masura si sa acopere urmele inestetice lasate de tevi, cablaje sau anumite instalatii.

In acest caz in structura unui asemenea tavan fals se poate regasi ipsosul, gipsul, sau elemente translucide si nu in ultimul rand alte imbinari metalice atat cu rol de sustinere cat si de creeare a atmosferei dorite de lucru sau destindere.

Pentru spitale, majoritatea administatorilor opteaza pentru structurile metalice, facute atat pentru rezistenta cat si pentru imbinare cu activitatea prestata sau mobilierul si accesoriile intalnite.

Cand vine vorba insa de propria locuinta, alegerile pot fi multiple.

Incepand de la obiectele imprimate, continuand cu cele multidimensionale sau lucioase, toate sunt ideale pentru preferintele umane.

Asigurati-va ca indiferent de varianta selectata, ve-ti putea executa operatiuni de intretinere constanta si dupa caz va exista posibilitatea contactarii unor profesionisti care se vor ocupa atat de montaj cat si de oferirea unui raport calitate-pret specific nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Autor:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns