Aniversare 7 ani online: Comunicat de presa Libris

20 mai 2016 | Autor: | Posted in Comunicate de Presa, Cumparaturi online

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, implineste pe data de 20 mai 7 ani de activitate si rasplateste clientii iubitorii de carte cu peste 7000 de cadouri.

7 ani pe piata online din Romania rasplatiti cu mii de cadouri

Libris.ro universul iubitorilor de carte

Dedicatia si pasiunea echipei Libris.ro pentru carti a rezultat in cei 7 ani de activitate nu doar intr-un bilant pozitiv in ceea ce priveste promovarea cartilor tiparite in mediu online ci si faptul ca numarul romanilor care citesc este in continua crestere.

• Cifrele arata ca mediul online este preferat de tot mai multi cititori pentru achizitionarea cartilor in format traditional. Libris.ro a facut publice numarul de carti vandute, comenzi si accesari ale site-ului:
  • 5 milioane de carti vandute;
  • 1.300.000 de comenzi;
  • Peste 10.700.000 de vizitatori unici in 7 ani.

Pentru sustinerea acestei performante, echipa Libris ofera o atentie deosebita experientei utilizatorului si este in continua dezvoltare pentru a isi largi gama de produse prin extinderea categoriilor cu accent pe educatie si dezvoltare personala.

Laura Teposu, Director Dezvoltare dezvaluie: „Ne preocupam sa imbunatatim mereu site-ul, facilitatile si informatiile de pe Libris.ro pentru a oferi utilizatorului final cea mai placuta experienta online. Concluzia noastra la bilantul celor sapte ani este ca cel mai important competitor al nostru suntem NOI”.

Libris.ro isi sarbatoreste aniversarea cu 7000 de cadouri pentru clienti

In cei 7 ani de activitate pe piata din Romania, Libris.ro a reusit sa spuna o poveste de succes. Echipa celei mai mari librarii online din tara se pregateste sa serbeze 7 ani de activitate cu peste 7000 de cadouri care vor rasplati comenzile plasate in data de 20 mai. Orice comanda plasata in aceasta zi va primi garantat cel putin un cadou. Perioada campaniei se va desfasoara incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii.

Pe langa cele 7000 de premii, Libris.ro mai pregateste si alte surprize pentru cumparatori care constau in reduceri promotionale la peste 90.000 de titluri de carte.

Este o ocazie buna sa reaminitim de noile produse pentru cei mici din categoriile literatura copii si mai ales noile jocuri educative.

„Ne asteptam la o crestere de 5-6 ori a numarului de comenzi fata de o campanie normala. Am pregatit pentru cititorii Libris peste 7.000 de cadouri in valoare de 80.000 lei si reduceri irezistibile la peste 90.000 de titluri, dar si la toata categoria de jocuri pentru copii. Garantam minim un cadou pentru fiecare comanda!”Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Despre Libris.ro
Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania care pune la dispozitia cititorilor peste 110.000 de titluri de carte disponibile in romana si engleza.
In 2014 Libris s-a alaturat campaniei pentru reducerea ratei mortalitatii infantile in Romania, Salvati Copiii.
Libris.ro este divizia online a companiei Libris SRL, care are 25 de ani experienta in domeniul distributiei de carte.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro
0728.148.692

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.