Alegerea corecta a unui Hotel in Bucuresti

13 februarie 2017 | Autor: | Posted in Turism

In momentul planificarii unei calatorii intr-un alt oras, fie el din Romania sau din afara tarii, cautarea unui loc de cazare este printre primele actiuni pe care le facem.

Majoritatea persoanelor folosesc in ziua de azi site-uri specializate de booking reusind sa compare facilitatile si preturile fiecarui hotel in parte. Alte persoane cauta direct hotelul sau pensiunea unde se vor caza dupa numele si locatia acestuia pe baza recomandarilor primite.

In Bucuresti oferta este una destul de variata existand foarte multe hoteluri, hosteluri dar si „mici intreprinzatori” care inchiriaza apartamente in zonele centrale, dar si in celelalte zone de interes ale capitale. Preturile difera in functie de calitatea serviciilor oferite, dar si in functie de locatia unitatii de cazare.

3 Stars Hotel in Bucharest

Ideal, recomandam tuturor calatorilor sa evite pe cat posibil micii intreprinzatori, din motive cat se poate de evidente.

Astfel, atunci cand bugetul ne permite, este clar ca vom alege un hotel cu renume international, de 5 stele cum ar fi Marriott sau Intercontinental, dar in majoritate cazurilor preturile sunt extrem de piperate pentru omul de rand.

Solutiile viabile sunt hotelurile de 3 si de 4 stele acestea oferind in general conditii bune de cazare (curatenie, restaurant propriu, tv prin cablu, internet, parcare, baie proprie etc) la preturi relativ accesibile: 40-70EUR / noapte.

Ca-n orice capitala europeana oferta hoteliera este una bogata si, la fel si cererea astfel incat este ideal sa faceti rezervarea unei camere cu minim o saptamana inainte de check-in pentru a fi siguri ca va cazati acolo unde doriti.

Autor:

Creare, dezvoltare si promovare site-uri web pentru companii.

This author has published 8 articles so far.

Lasă un răspuns