Alege geaca de piele dupa corp

4 mai 2018 | Autor: | Posted in Cumparaturi online, Fashion

Cum alegem geaca de piele in functie de forma corpului?

Atunci cand doriti sa alegeti o geaca noua din piele trebuie sa tienti cont de mai multe detalii pentru ca piesa resepctiva sa se potriveasca foarte bine stilului dumneavoastra vestimentar si situatiilor in care va fi purtata. Aspecte precum tipul de piele, lungimea hainei, accesorii, forma, culoare, toate sunt importante.

Insa mai presus de toate acestea trebuie sa alegem o haina care sa se potriveasca foarte bine formei corpului nostru. Iata cateva ponturi pentru a alege un model din toate acele geci piele dama pe care le regasim in magazinele cu geci dama online sau fizice.

In general, daca doriti sa puneti accentul pe partea superioara a corpului, atunci puteti utiliza diferite detalii, cum ar fi fermoarele, tintele, cataramele, capsele, etc. Pe de alta parte, in cazul in care doriti sa puneti accentul pe partea inferioara, atunci optiunile minimaliste sunt ceea ce aveti nevoie.

Pentru un corp cu forma patratoasa sau dreptunghiulara, detaliile si accesoriile sunt foarte importante. De asemenea, accente precum un guler foarte mare sau o banda dubla in partea de jos vor atrage privirile si vor da o forma mai curba corpului.

Acele doamne care au corpul in forma de clepsidra ar trebui să aleagă jachete stranse pe corp, ceea ce va accentua mai bine linia corpului.

Pentru corpul in forma de para este recomandata alegerea unor geci din piele dama cu partea superioară voluminoasă având un guler pliabil și buzunare pentru piept. De asemenea, acestea trebuie sa aiba un tiv cat mai subtire in partea de jos, caci o centura in zona respectiva le va face sa para si mai largi, ceea ce nu este de dorit. Unei astfel de geci din piele i se poate adauga cu succes o esarfa mare si colorata, care sa contrabalanseze zona soldurilor si sa creeze un aspect echilibrat tinutei.

Ca recomandare pentru toate articolele de vestimentatie: Pentru forma corpului in forma de triunghi inversat (cu varful in jos) se recomanda gecile de piele cu buzunare mari, buzunare aplicate sau cu capace, geci cu banda lata in partea de jos, si cu catarame. Ideea in acest caz este aceea de a da volum in zona taliei.

Doamnele si domnisoarele care au corp in forma de mar trebuie sa opteze pentru haine de piele lungi, care sa ascunda putin zona abdomenului si sa dea inaltime corpului. De asemenea, o curea in talie poate fi de un real folos pentru accentuarea zonei respective.

Autor:

Aflată în județul Arad, localitatea Buteni, fabrica de blănuri A&A Vesa pune preț pe calitate si autenticitate. Blana utilizată pentru confecționarea hainelor nu provine de la specii de animale aflate pe cale de dispariție, fabrica respectând toate standardele în privința comercializării acestui tip de produse. Cu o tradiție de peste 20 de ani în prelucrarea de haine și accesorii din blană, fabrica de blănuri A&A Vesa este unul dintre cei mai apreciați producători de haine de blană din România și din Europa. Magazinele Vesa din tara si magazinul online va stau la dispozitie pentru a admira, proba si pentru a darui cele mai reusite piese vestimentare de piele si blana.

This author has published 4 articles so far.

Lasă un răspuns