Administrarea tehnica a imobilului dumneavoastra

5 iulie 2019 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Energetico Timisoara va ofera, alaturi de o echipa specializata in acest domeniu, servicii complete de administrare a imobilelor dumneavoastra, plecand de la clasica administrare financiara a acestora, care presupune efectiv administrarea actelor si a registrelor contabile ce tin de imobilul dumneavoastra si care trebuie sa fie pefect puse la punct, si pana la administrarea tehnica a imobilului in cauza.

Ne vom ocupa de managementul proprietatii, de managementul financiar al acesteia, dar si de orice tip de servicii conexe si complementare, precum colectarea de chirii, curatenia, mentenanta, consilierea juridica si economica, transformarea in persoana juridica nonprofit

Acest tip de administrare presupune existenta unui call-center permanent la dispozitia locatarilor imobilului in cauza, unde acestia pot semnala diverse probleme de ordin tehnic, a unei echipe care sa se ocupe mereu de aceste probleme si asa mai departe.

Pentru ca, in general, existenta unui proces administrativ inseamna cooperarea cu presedintii de bloc si cu tot ceea ce inseamna rezidentii sau chiriasii cladirilor noastre, este cu atat mai important sa ne alegem cu grija firma ce ne va administra proprietatile.

Energetico va pune la dispozitie administrarea tehnica a imobilului dumneavoastra in Timisoara chiar astazi, deci nu ezitati sa ne contactati!

Fie ca alegeti sa lasati sarcina administrarii imobilelor dumneavoastra in seama noastra sau sunteti plecati din tara si nu va puteti ocupa de acest aspect, noi suntem solutia ideala.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns