9 tendințe de design web de urmărit în 2022

27 iunie 2022 | Autor: | Posted in Servicii pe internet

Sunteți un web designer în căutarea de inspirație în 2022? Ei bine, ai ajuns la locul potrivit. Acest infografic vibrant a apărut pe internet și este plin de tendințe de design web pe care probabil să le vedem în 2022.

Red Website Design a creat o infografică (vezi mai jos) cu cele nouă tendințe la care se așteaptă să devină populare. Această grafică la îndemână oferă o perspectivă asupra fiecărei tendințe, detaliind de ce ar putea fi populară și cum să o încorporați în design-urile dvs. web. Sunteți gata să vă proiectați site-ul web, dar nu doriți să utilizați codul? Consultați rezumatul celor mai buni creatori de site-uri web pentru a începe.

Infograficul a fost inspirat de lista 99Designs de tendințe în design web. În ultimii ani, estetica vintage a pus stăpânire pe lumea designului, așa că nu a fost o surpriză să vedem „revoluția retro” pe această listă de tendințe. 99Designs explică că, „Anii 2020 au fost cândva considerați viitorul designului și al tehnologiei. Acum întoarcem spatele minimalismului șlefuit al prezentului și căutăm în trecut pentru inspirație”.

O tendință pe care nu ne așteptam să o facem în linie a fost „tipul în mișcare”, în care designerii animau textul pe site-ul lor. Am văzut o mulțime de elemente UI și grafică cu animații pe site-uri web, dar nu prea mult text în mișcare înainte. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum reclamele încorporează această tendință în design-urile lor.

Echipat cu această listă și cu propria noastră rezumat a tendințelor de design web pentru 2022, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a crea un site web frumos și captivant, care iese în evidență în rândul concurenței. Înainte de a vă îndrepta dinții în propriile dvs. modele, vă recomandăm să consultați lista noastră cu cele mai bune instrumente de web design și cursuri de web design .

Autor:

Creativ24 este o agentie / firma de design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare si magazine online pe platforme CMS (WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop).

This author has published 33 articles so far.

Lasă un răspuns