6 Motive sa devii trader in Republica Moldova cu Double Case

posted in: Afaceri | 0

Tradingul castiga teren din ce in ce mai mult pe piata muncii din Republica Moldova. Astfel, perspectiva de a te numi trader este nu doar promitatoare, dar si foarte atractiva din punct de vedere a profitabilitatii. Acest domeniu nu are nici o legatura cu norocul. Sumele incasate sunt rezultatul gestionarii corecte a instrumentelor financiare, a analizei si a prognozei facute de trader.

In Republica Moldova, puteti urma cursuri de tranzactionare pe piata valutara internationala. Dar si tranzactionarea pe piata de actiuni, piata de marfuri si cea mai tanara piata, cea a criptovalutelor. Instruirea este oferita de catre compania Double Case – partenerul oficial pe teritoriul Moldovei, a brokerului international PELLIRON.

Sa vedem, deci, care ar fi 6 motive sa alegi perspectiva de a deveni trader:

# Libertate financiara

Cu totii ne-am dori ca venitul personal sa ne acopere nu doar cheltuielile pentru facturi, taxe, dar si sa ne asigure micile placeri si capricii la orice moment si in orice circumstante.

Avand la dispozitie doar un calculator si internet, traderii reusesc sa isi asigure nu doar siguranta materiala, dar si libertatea financiara in deplinul sau sens. Acum ai libertatea de a castiga bani din orice tara, fara hotare fixate si la cote stabilite doar de catre tine, setate dupa un business-plan.

# Nu exista timp prestabilit in care sa activezi

Tradingul nu are limite la capitolul pensionare, concediu, boala. Deci, nu trebuie sa ai o anumita varsta ca sa te dedici tradingului, poti sa te ocupi cu tradingul pentru toata viata. Nu exista conditii precum studii superioare, de specialitate, din moment ce posezi acele calitati necesare de analiza si prognoza pentru a lua a decizii corect.

# Flexibilitate

Orarul flexibil este, de asemenea, un mare avantaj al trading-ului. Agenda de lucru al unui trader se intocmeste in conformitate cu programul de lucru al pietei valutare de catre insusi traderul. Dispare obligatia de a te trezi la ora 7 si a te grabi sa prinzi troleibuzul sau microbuzul pentru a nu intarzia la munca.

# Timp dedicat familiei

Cu toate ca ziua de munca de 8 ore ar fi considerata de catre muncitorii secolului 19, 20 un lux, aceasta nu iti permite sa fii  prezent la cele mai importante evenimente din viata familiei tale, precum cresterea si educarea copiilor. Iata de ce majoritatea aleg sa incerce tradingul.  In orice moment, poti alege sa te ocupi cu tradingul stand acasa, bucurandu-te de momentele petrecute cu cei dragi.

# Intelegi mai bine cum este proiectata lumea

Traderii lucreaza cu valuta. Iar valuta nu este una unica, universala, ci o multitudine de valuta care difera de la stat la stat. Astfel, fiind un trader, vei intelege nu doar cum se schimba situatia economica mondiala, dar vei cunoaste cu o precizie diferentele culturale si financiare a diferitor natiuni. Spre exemplu, pornindu-te in vacanta sau intr-o calatorie, vei sti cu exactitate care este cursul valutar, rata si de cati bani ai nevoie ca sa te afli intr-o anumita regiune, tara, oras.

# Posibilitati egale pentru toti

Te-ai confruntat vreodata cu discriminarea la locul de munca? Tradingul nu favorizeaza pe nimeni si nu are un comportament inegal pentru anumite persoane. Totul depinde de abilitatile si perseverenta de care dai dovada. Un trader de succes nu este unul care a finisat doua sau trei cicluri de studii superioare, poate fi o persana care a urmat doar cursuri de tranzactionare, sau o persoana pur si simplu dornica de a invata si a-si test abilitatile.

A fi trader inseamna sa-ti monitorizezi timpul, sa monitorizezi energia pe care o cheltui, dar si mai mult, sa doresti a te perfectiona continuu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *