5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre design-ul unui logo

30 iunie 2020 | Autor: | Posted in Afaceri

Nike, Mc Donald’s sau Apple impartasesc succesul major pe care logo-urile lor le au in lume. Oamenilor nu mai este nevoie sa li se spuna ce reprezinta acele logo-uri. Caci atunci cand ele sunt imprimate pe ceva, acestea au anumite asteptari ale consumatorilor.  

Logo-urile au devenit purtatorii de cuvant ai companiei, in timp ce produsele lor continua sa isi demonstreze valoarea. 

Pentru orice afacere aflata la inceput de drum, apeleaza pentru creare logo Bucuresti la Armeanu Creative Studio. Cu toate acestea, de multe ori se considera ca logo-ul nu este o prioritate si ca a perfectiona un produs, a proiecta ambalaje menite sa vanda sau a crea site-uri web sunt aspecte mult mai importante. 

Nu uita! Logo-ul este unul dintre cele mai(daca nu cea mai) importante piese a materialelor de marketing. A te ocupa de unul singur de crearea unui logo nu este niciodata cea mai buna varianta. 

Se presupune ca logo-ul are un sens, o personalitate proprie si, mai presus de orice, descrie despre ce este vorba in companie. Logo-ul are de-a face cu succesul companiei tale mai mult decat crezi.           Acestea fiind spuse, in cele cele urmeaza vei gasi cele 5 lucruri la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa creezi un logo. 

  1. Gandeste-te bine inca de la inceput 

A castiga inima si mintea consumatorilor cu un logo memorabil poate fi diferenta dintre succesul sau esecul unei afaceri. Un logo energic ii poate face pe oameni sa se conecteze cu tine, ca si brand si sa apeleze mereu la serviciile sau produsele tale. 

      2. Tipografia este importanta 

Ai mai lua in serios un brand ce foloseste font-ul Comic Sans? Font-urile au propria personalitate si pot spune consumatorilor ce tip de brand esti si ce asteptari sa aiba de la tine. 

      3. Culorile inseamna mult 

Crezi ca aceste logo-uri ar avea acelasi efect daca ar schimba culorile cu cel mai mare competitor al lor? Culorile ofera un inteles anume tuturor lucrurilor din jurul nostru si ne indeamna sa gandim/ simtim intr-un anume fel. 

      4. Usor cu efectele 

In lumea Photoshop, avem abilitatea de a schimba orice aspect legat de logo. Totusi, mai putin inseamna mai mult, iar aceste efecte doar complica lucrurile. 

      5. Uita-te la logo din orice unghi 

Logo-ul tau poate parea bine si placut , insa trebuie sa iei in calcul ca va aparea pe tot felul de materiale. Ai grija sa se potriveasca pe orice, din orice unghi, inainte de a se intampla ceva rau. 

Autor:

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?