5 camasi de firma care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

1 martie 2018 | Autor: | Posted in Fashion

O garderoba masculina completa trebuie sa aiba in compozite o varietate mare de camasi. Aceste piese sunt elementele care confera un plus de eleganta tinutelor. Sunt indispensabile in mediile de afaceri, sunt solutii perfecte pentru a evolua pe plan profesional.

Camasi

Cele mai multe modele de camasi de firma, sunt concepute pentru a spori notorietatea si a creste increderea in sine. Croiul impecabil, designul bine definit, combinatiile cromatice deosebite, stofele de buna calitate si aspectul impecabil sunt doar cateva dintre atu-urile cu care vin.

Pentru a beneficia de aceea imagine serioasa este important sa detii, in garderoba, cel putin cinci tipuri de camasi de firma, ce te pot ajuta sa te bucuri de outfituri variate interesante.

1. Camasa simpla neagra

Camasa simpla neagra este piesa cheie in numeroase situatii. Poate crea outfituri business cu aspect profesional, in combinatie cu costume simple bine croite, ce te ajuta sa castigi notorietate. Camasa neagra poate fi combinata cu pantaloni eleganti si pantofi din piele cu decupaje brogue si poate crea o tinuta impresionanta, perfecta pentru evenimente deosebite. Este o piesa versatila, puternica cu prestanta.

2. Camasa casual cu carouri

Cele ma multe tipuri de camasi de firma cu carouri impresioneaza prin croiul simplu dar perfect realizat. Sunt solutii ideale pentru barbatii cu constituit slaba, deoarece  carourile au proprietatea de a crea volum. Se potrivesc perfect cu jeansi regular si creaza tinute relaxante, personale, usor elegante. Avantajul major al camasilor cadrilate este oferit de varietatea mare de combinatii cromatice. Aceste piese sunt solutii atent gandite pentru cei ce doresc sa se bucure de un aer mai elegant, fara a renunta la confortul stilului casual.

3. Camasa monocroma in culori pastel

Camasile monocrome sunt mai potrivite pentru tinutele business, dar fac impresie si in tinutele smart casual mai elegante si mai pretentioase. Sunt usor de integrat datorita versatilității  ridicate, in plus sporesc aerul profesional. Calitatea este un detaliu important pentru a beneficia de notorietate, de aceea sunt mai potrivite acele camasi de firma, cu croi modern si finisaje perfecte. Astfel de modele pot fi purtate in orice anotimp, pot crea contraste impresionante, insa foarte lejer pot completa tinute de vara deosebite. Sunt recomandate acele camasi de firma cu maneci lungi, ce pot fi ajustate in functie de anotimp si situatie.

Camasa slim

4. Camasa din denim

Camasa din denim este asociata cu starea de relaxare maxima. Este usor de purtat cu articolele vestimentare din garderoba casual de baza si permite obtinerea unui look puternic masculin. Camasa din jeans este acel articol vestimentar clasic care completează garderoba barbatilor moderni, deci este un must-have.

5. Camasa alba

Printre cele mai populare camasi de firma se numara si cele albe. Folosite cu precadere pentru a crea tinute ceremoniale, garderobe somptuoase si outfituri speciale pentru petreceri pretentioase. Astfel de piese sunt elemente de baza pentru constituirea outfiturilor smart si business, ofera aspect profesional inedit si prestanta.  Camasile albe realizate din stofe fine cu finisaje perfecte sunt considerate investitii, intrucat acestea au reusit sa treaca proba timpului.

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns