Peste 33000 de carti va asteapta pe Libris.ro

12 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online, Educatie

carti de craciunVezi oferta de Craciun de pe www.libris.ro.!

Cea mai de incredere librarie online din Romania: Libris.ro v-a pregatit de Sarbatori cea mai bogata ofera de carte din domeniul beletristic.

Vizitati site-ul www.libris.ro decicat cartii online si veti descoperi peste 33.000 de titluri de carte, in limbile romana, maghiara si engleza, scrise de autori romani si straini, adica tot atatea posibilitati de cunoastere si descoperire a noi si noi subiecte, menite sa va imbogateasca mintea si sufletul deopotriva.

In niciun alt spatiu virtual nu veti gasi mii de volume si lucrari din atatea domenii de activitate si interes. Sunt cele mai noi carti din literatura universala si cea clasica, titluri din literatura contemporana aparute sub semnatura unor scriitori celebri de la noi din tara sau traduceri ale multor autori in voga, autobiografii cunoscute, carti de istorie, despre calatorii, de dezvoltare personala sau profesionala, carti fantastice pentru toate gusturile si toate buzunarele, pentru copii sau pentru cei mari.

Libris Brasov si-a obisnuit clientii in toti cei 7 ani de activitate cu reduceri de preturi, promotii si premii permanente! De aceea, nu ezitati sa urmariti zilnic pagina web www.libris.ro, pentru a fi la curent cu toate noutatile si promotiile de sarbatori.

Preturile pornesc de la nici 10 lei si pot ajunge la peste 100 de lei. Veti descoperi volume de la zeci de edituri cu care firma Libris colaboreaza de foarte multi ani: Polirom, Humanitas, All, Litera, Corint, Girasol, Nemira, editura Trei, Rao, Tracus Arte si inca multe altele.

La acestea, se adauga si Libris Editorial, un proiect mai nou al firmei brasovene, care sprijina si promoveaza poeti si scriitori de toate varstele, nu doar din Brasov si din tara, ci si din strainatate. Este vorba despre Teofil Mihailescu, Doru Munteanu, Laurentiu Tudor, Nicolae Baciu, Tatiana Tibuleac etc.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns