27-28 iulie: Libris Happy Night

26 iulie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

In noaptea din 27 spre 28 iulie 2016, Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, organizeaza campania Happy Night, 12 ore de super reduceri!

In intervalul orar 20.00 – 8.00, iubitorii de carte, muzica si filme au la dispozitie peste 100.000 de titluri cu reduceri spectaculoase. Discounturi de la 50% pana la 90% sunt disponibile pentru 480 de titluri de la editurile Humanitas, Trei, Polirom, Nemira, Pandora etc.

45% reducere vor avea cele peste 1800 de titluri Rao, -40% titlurile editurilor Corint, Leda, Nemira, Aquila, iar 35% reducere pentru 3800 de titluri Litera, All, Aramis, Univers etc. Toate cartile in limba engleza beneficiaza, in aceasta campanie, de 20% reducere, iar muzica si filmele de 10%.

La editura Humanitas va asteapta autori din literatura romana de azi si de ieri care onoreaza orice biblioteca si reprezinta nume mari in cultura romana. Sunt volume semnate de Emil Cioran, Neagu Djuvara, Ion Vianu, Dan C. Mihailescu, Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Stelian Tanase etc. Lor li se adauga mari nume ale culturii universale, scriitori, carturari si filosofi: Milan Kundera, Mario Vargas Llosa, Thomas Mann, George Steiner, Heinrich Zimmer s.a.m.d..

Editura Trei ofera si romane cu un puternic substrat psihologic, dar, mai ales, volumele apartinand colectiei Psihologie Practica: Relaxare si erotism. Calatorie pe taramul senzualitatii de Sab Schonmayr, Cat ai cheltuit pe asta? de Natalie H. Jenkins, Scott M. Stanley, 101 Intrebari pe care sa le pui medicului tau de Tom Smith, Bucuria de a munci? de Peter Warr, Guy Clapperton, dar si alte titluri, deopotriva cautate si de specialisti si de publicul larg.

Editura Rao vine cu romanele din  literatura universală : Dan Brown, Agatha Christie, Mario Puzo, dar si cu proze semnate de F. Scott Fitzgerald, Ernesto Sabato, Albert Camus, William Faulkner, Gabriel Garcia Marquez, Hermann Hesse, Virginia Woolf, Jean-Paul Sartre, Michel Tournier, Fernando Pessoa, Andre Malraux, Stefan Zweig sau John Grisham.

Editura Nemira, desi s-a facut cunoscutamai ales literaturii science-fiction, nu ofera doar astfel de carti ci si biografii, jurnale, memorii, carti de si pentru copii (fictiune, carte prescolara, manuale, dar si volume de parenting, educatie, terapii), literatura motivationala si de dezvoltare personala, psihologie aplicata, eseistica si filosofie, istorie, politica, religie, dictionare, cultura generala etc.

La fel editurile Corint si Litera au si ele de la carti de beletristica pana la volume teoretice.

Toata aceasta bogata oferta poate ajunge in orice colt al tarii, cu atat mai mult cu cat exista, pentru cei ce achizitioneza de pe Libris.ro, avantajul major al transportului gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei, cu livrare prin curier.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns