10 motive pentru care dulapurile metalice sunt întotdeauna cea mai bună alegere

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina
  1. Durabilitatea și stabilitatea.

Mobilierul metalic este construit în principal prin sudare, toate componentele fiind conectate între ele devenind o construcție unitară.

Mentenanța mobilierului metalic este rareori necesară dar trebuie sa fiți atenți ca grosimea tablei să atinga standardele în vigoare, mai ales în cazul în care dulapul ales de dumneavoastră vine dezasamblat.

  1. Siguranță

Spre deosebire de mobilierul din pal, mobilierul metalic are o rezistență mai mare împotriva focului și a apei, chiar și împotriva furturilor. Nu dorim să trecem prin situații neprevăzute dar dacă totusi le întâmpinăm mobilierul metalic va minimaliza riscurile.

  1. Maximizarea spațiului

Fiind contruit din coli mai subțiri decât cele de pal putem folosi la maxim spațiul de depozitare. Acest lucru reprezintă un motiv important pentru care tot mai multe companii aleg mobilierul metalic în defavoarea mobilierului din pal.

  1. Sănătos pentru oameni și mediu

În procesul de fabricare al mobilierului metalic nu sunt folosite materiale chimicale și nici un fel de lipici. Acest lucru face ca mobilierul metalic să nu emane în aer substanțe toxice.

  1. Ușor de curățat și de întreținut

Știm din propria experiență cât de greu este intreținerea constantă a mobilierului de acasă, însă lucrurile stau diferit în cazul mobilierului metalic. Pentru păstrarea acestuia nu este nevoie de o îngrijire specială, e suficient o soluție specială pentru metal, chiar și pe bază de săpun.

  1. Modern

Mobilierul metalic are marele avantaj de a putea fi customizat pe o gamă foarte largă de culori și modele. Putem spune cu siguranță „Sky is the limit” în această privință, de asemenea puteți consulta gama noastră pentru a vă asigura.

  1. Rezistență sporită

Datorita structurii metalice, a îndoiturilor tehnice ale ușilor, părților laterale, dar și a ranforsării polițelor, dulapurile metalice au o portanță mai ridicată.

  1. Multifuncționale

Posibilitatea realizării mobilierului metalic în multe forme și dimensiuni ne oferă șansa de a ne construi o piesă de mobilier multifuncțională.

  1. Durata de viață ridicată

Mobilierul metalic are marele avantaj de a fi durabil. Folosit în condiții optime, acesta are o durată de viată de minim 10 ani. Acest este un factor foarte important în luarea deciziei  de cumparare.

  1. Aplicație largă

Piese de mobilier metalice sunt ideale pentru școli, farmacii, fabrici, birouri, vestiare, spitale, supermarketuri, săli de sport etc, deoarece acestea sunt foarte practice și sunt realizate conform cerințelor chiar și celor mai exigente domenii.

Autor:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns